Bodegas Anadas, Cariñena DO, Care Chardonnay

100% Chardonnay.

Een heldere lichtgele kleur met groene tinten. in de neus fris en zuiver met voornamelijk intense fruitige aroma's (groene appel, ananas en tropische vruchten), witte bloemen, hooi en aromatische kruiden. Fruitig in de mond met verfrissende tonen. Een elegante wijn met een lange afdronk.

Op voorraad
SKU
ANADA01020
€ 9,75
2020 Care Chardonnay, Bodegas Anadas
Meer informatie
Kleur Blanc
Jaar 2020
Alcohol % 13,50
Inhoud 0,75
Land Spanje
Wijnhuis Bodegas Anadas
Druivensoort Chardonnay
Temperatuur De ideale serveertemperatuur voor de Care Chardonnay is tussen de 6 en 8 graden Celsius.
Streek Northern Spain
Gebied Aragon
Domein Bodegas Anadas bevindt zich in het hart van de DO Cariñena en is één van de oudste (1935) familiebedrijven in deze regio met zeer groot potentieel.Ze produceren voornamelijk rode wijnen op basis van Garnacha, aangevuld met enkele witte en rosé wijnen. Dit levert een breed assortiment wijnen op, allen bekend onder de naam CARE. Dit is de oude, Romeinse naam voor Cariñena.Het CARE project is een exclusief, innovatief en zeer toegewijd project. Alle elementen om deze hoge kwaliteitswijnen te produceren zijn met de grootste zorg en uiterst nauwgezet gekozen;de keuze van de wijngaarden, gebaseerd op de kwaliteit van het fruit, de infrastructuur voor een perfecte vinificatie etc.De gezichten op de etiketten, die de zon en de bodem van de wijn weerspiegelen, zijn het werk van de kunstenaar Enrique Torrijos.Vanuit Engelstalig oogpunt kunnen we CARE ook interpreteren, als zijnde de zorgzaamheid en het respect dat Bodegas Anadas laat zien bij het maken van al hun wijnen.
Bodem De bodemtextuur in de wijngaarden van Finca Bancales is evenwichtig en bestaat hoofdzakelijk uit leem en zand.
Expo De wijngaarden van Finca Bancales hebben een noordelijke en zuidelijke expositie en bevinden zich op een hoogte van 450 meter.
Vini Koude schilinweking gedurende 18 uur. Alcoholische fermentatie onder gecontroleerde temperaturen (tussen de 15 en 18 graden Celsius).
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!