Bodegas Anadas, Cariñena DO, Care Garnacha Blanca Nativa

100% Garnacha Blanca.

Helderwitte wijn met een stroogele kleur. In de neu een breed scala aan bloemen, nuances van aromatische kruiden, citrus en tonen van gerijpt exotisch fruit. Een volle wijn, met een olieachtige structuur en een evenwichtige blans en elegante afdronk.

Lekker bij wit vlees, visstoofschotels, schaaldieren, pasta met vissaus en salades.

Op voorraad
SKU
ANADA11021
€ 10,70
2020 Care Garnacha Blanca Nativa, Bodegas Anadas
Meer informatie
Kleur Blanc
Jaar 2021
Alcohol % 13,50
Inhoud 0,75
Land Spanje
Wijnhuis Bodegas Anadas
Druivensoort Garnacha Blanca
Spijs Wit vlees, visstoofschotels, schaaldieren, pasta met vissaus en salades.
Streek Northern Spain
Gebied Aragon
Domein Bodegas Anadas bevindt zich in het hart van de DO Cariñena en is één van de oudste (1935) familiebedrijven in deze regio met zeer groot potentieel.Ze produceren voornamelijk rode wijnen op basis van Garnacha, aangevuld met enkele witte en rosé wijnen. Dit levert een breed assortiment wijnen op, allen bekend onder de naam CARE. Dit is de oude, Romeinse naam voor Cariñena.Het CARE project is een exclusief, innovatief en zeer toegewijd project. Alle elementen om deze hoge kwaliteitswijnen te produceren zijn met de grootste zorg en uiterst nauwgezet gekozen;de keuze van de wijngaarden, gebaseerd op de kwaliteit van het fruit, de infrastructuur voor een perfecte vinificatie etc.De gezichten op de etiketten, die de zon en de bodem van de wijn weerspiegelen, zijn het werk van de kunstenaar Enrique Torrijos.Vanuit Engelstalig oogpunt kunnen we CARE ook interpreteren, als zijnde de zorgzaamheid en het respect dat Bodegas Anadas laat zien bij het maken van al hun wijnen.
Vini Koude maceratie van ca. 18 uur met schil contact. De alcoholische vergisting vindt plaats in conische roestvrijstalen tanks bij een controleerde temperatuur tussen de 15 en 18 graden. De rijping vindt plaats in Franse eiken gedurende 4 maanden.
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht

No Related Posts