Bodegas Anadas, Cariñena DO, Care Garnacha-Syrah Roble, 1.5L Magnum

50% Garnacha en 50% Syrah, allen afkomstig uit streng geselecteerde eigen wijngaarden.

De Care Roble heeft een intense kleur van zwarte kersen. Een complexe neus met aroma's van rijp rood en zwart fruit. In de mond is het fruit duidelijk aanwezig. De smaken zijn perfect in evenwicht, vol en intens. Een lange afdronk.

Op voorraad
SKU
ANADA04519
€ 14,47
2018 Care Garnacha/Syrah Roble MAGNUM, Bod. Anadas
Meer informatie
Kleur ROUGE
Jaar 2018
Alcohol % 12,00
Inhoud 1,50
Land Spanje
Wijnhuis Bodegas Anadas
Druivensoort Syrah, Garnacha Negra
Temperatuur De ideale serveertemperatuur voor de Care Tinto is tussen de 12 en 14 graden Celsius.
Streek Northern Spain
Oogst Alle druiven worden 's avonds geoogst m.u.v. de Garnacha en de Muscat d'Alexandria.
Gebied Aragon
Domein Bodegas Anadas bevindt zich in het hart van de DO Cariñena en is één van de oudste (1935) familiebedrijven in deze regio met zeer groot potentieel. Ze produceren voornamelijk rode wijnen op basis van Garnacha, aangevuld met enkele witte en rosé wijnen. Dit levert een breed assortiment wijnen op, allen bekend onder de naam CARE. Dit is de oude, Romeinse naam voor Cariñena. Het CARE project is een exclusief, innovatief en zeer toegewijd project. Alle elementen om deze hoge kwaliteitswijnen te produceren zijn met de grootste zorg en uiterst nauwgezet gekozen; de keuze van de wijngaarden, gebaseerd op de kwaliteit van het fruit, de infrastructuur voor een perfecte vinificatie etc. De gezichten op de etiketten, die de zon en de bodem van de wijn weerspiegelen, zijn het werk van de kunstenaar Enrique Torrijos. Vanuit Engelstalig oogpunt kunnen we CARE ook interpreteren, als zijnde de zorgzaamheid en het respect dat Bodegas Anadas laat zien bij het maken van al hun wijnen.
Opbrengst De beplantingsdichtheid bedraagt 4.000 wijnstokken per ha.
Expo De druiven zijn afkomstig uit een grondig geselecteerde wijngaard, die zich bevindt op een hoogte van 600 meter.
Vini Koude schilinweking gedurende 4 dagen. Alcoholische fermentatie onder constante temperatuur (28 graden Celsius), gevolgd door een rijping op eiken barriques gedurende 4 maanden.

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!