Bodegas Anadas, Cariñena DO, Care Rosado

50% Cabernet Sauvignon en 50% Tempranillo uit de Pago Cadillos wijngaarden.

De neus is intens met aroma's van rood fruit, bloemen en tonen van caramel. Vol en fruitig in de mond. Een evenwichtige wijn met een lange afdronk die gedomineerd wordt door aromatische rode vruchten.

Op voorraad
SKU
ANADA02520
€ 7,23
2020 Care Rosado Tempranillo/Cabernet Sauvignon
Meer informatie
Kleur Rosé
Jaar 2020
Alcohol % 13,50
Sluiting SCHROEF
Inhoud 0,75
Land Spanje
Wijnhuis Bodegas Anadas
Druivensoort Cabernet Sauvignon, Tempranillo
Temperatuur De ideale serveertemperatuur voor de Care Rosado is tussen de 6 en 8 graden Celsius.
Streek Northern Spain
Gebied Aragon
Domein Bodegas Anadas bevindt zich in het hart van de DO Cariñena en is één van de oudste (1935) familiebedrijven in deze regio met zeer groot potentieel. Ze produceren voornamelijk rode wijnen op basis van Garnacha, aangevuld met enkele witte en rosé wijnen. Dit levert een breed assortiment wijnen op, allen bekend onder de naam CARE. Dit is de oude, Romeinse naam voor Cariñena. Het CARE project is een exclusief, innovatief en zeer toegewijd project. Alle elementen om deze hoge kwaliteitswijnen te produceren zijn met de grootste zorg en uiterst nauwgezet gekozen; de keuze van de wijngaarden, gebaseerd op de kwaliteit van het fruit, de infrastructuur voor een perfecte vinificatie etc. De gezichten op de etiketten, die de zon en de bodem van de wijn weerspiegelen, zijn het werk van de kunstenaar Enrique Torrijos. Vanuit Engelstalig oogpunt kunnen we CARE ook interpreteren, als zijnde de zorgzaamheid en het respect dat Bodegas Anadas laat zien bij het maken van al hun wijnen.
Bodem De wijnstokken staan aangeplant op een bodem van leem en zand.
Leeftijd De wijngaarden zijn tussen 1980 en 2006 aangeplant.
Expo De druiven zijn afkomstig uit de Pago Cadillos wijngaarden.
Vini Koude schilinweking gedurende 16 uur. Alcoholische fermentatie onder gecontroleerde temperaturen (tussen de 16 en 18 graden Celsius).
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!