Bodegas Anadas, Catalunya DO, Care Blanco sobre Lias

40% Chardonnay en 60% Grenache Blanc.

Heldere lichtgele kleur met groene tinten. In de neus verfrissend en zuiver met intense aroma's van fruit (groene appel, ananas en citrusvruchten). De aanzet is zeer fruitig en verfrissend, gevolgd door een intense afdronk.

Op voorraad
SKU
ANADA02020
€ 7,25
2020 Care Blanco sobre Lias, Bodegas Anadas
Meer informatie
Kleur Blanc
Jaar 2020
Alcohol % 13,50
Sluiting SCHROEF
Inhoud 0,75
Land Spanje
Wijnhuis Bodegas Anadas
Druivensoort Chardonnay, Grenache Blanc
Streek Northern Spain
Oogst Alle druiven worden 's avonds geoogst m.u.v. de Grenache en de Muscat d'Alexandria.
Gebied Aragon
Domein Bodegas Anadas bevindt zich in het hart van de DO Cariñena en is één van de oudste (1935) familiebedrijven in deze regio met zeer groot potentieel.Ze produceren voornamelijk rode wijnen op basis van Garnacha, aangevuld met enkele witte en rosé wijnen. Dit levert een breed assortiment wijnen op, allen bekend onder de naam CARE. Dit is de oude, Romeinse naam voor Cariñena.Het CARE project is een exclusief, innovatief en zeer toegewijd project. Alle elementen om deze hoge kwaliteitswijnen te produceren zijn met de grootste zorg en uiterst nauwgezet gekozen;de keuze van de wijngaarden, gebaseerd op de kwaliteit van het fruit, de infrastructuur voor een perfecte vinificatie etc.De gezichten op de etiketten, die de zon en de bodem van de wijn weerspiegelen, zijn het werk van de kunstenaar Enrique Torrijos.Vanuit Engelstalig oogpunt kunnen we CARE ook interpreteren, als zijnde de zorgzaamheid en het respect dat Bodegas Anadas laat zien bij het maken van al hun wijnen.
Expo De druiven zijn afkomstig uit een grondig geselecteerde wijngaard, die zich bevindt op een hoogte van 600 meter.
Vini Koude schilinweking gedurende 18 uur. Alcoholische fermentatie onder gecontroleerde temperaturen (tussen de 15 en 18 graden Celsius).
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!